Meestal gaat dat ook zo. Zo nu en dan blijkt echter dat niet iedereen zich aan de spelregels  omtrent gedrag houdt.

Wordt u onverhoopt geconfronteerd met discriminatie op basis van ras, geloofsovertuiging, geaardheid?  Of krijgt u te maken met seksuele intimidatie? Dan kunt u hiervan melding maken bij het bestuur van uw vereniging en/of de vertrouwenscommissie van de KNDB.

Voor de volledigheid melden wij dat u op de website van de KNDB het reglement Integriteit en tuchtrechtspraak kunt vinden en melden wij onderstaand de gegevens van de leden van de vertrouwenscommissie.

De vertrouwenspersoon, ook wel vertrouwenscontactpersoon (VCP) genoemd, is binnen de KNDB het eerste aanspreekpunt voor een ieder die opmerkingen of vragen heeft met betrekking tot seksuele intimidatie of ander grensoverschrijdend gedrag (agressie, pesten, discriminatie, e.d.)

De VCP biedt een luisterend oor en geeft raad. De gesprekken met de vertrouwenspersonen zijn vertrouwelijk.

De KNDB heeft twee vertrouwenscontactpersonen (vertrouwenspersonen): Rinus Kromhout en Cora Koopman. Ze zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onderling verdelen zij de binnengekomen meldingen. Heb je een voorkeur voor Rinus of Cora, geef dit aan in het onderwerp van je mail.

Via de KNDB website is ook een link te vinden naar FIER, waar men anoniem zijn/haar verhaal kwijt kan.

 

Secretaris

A.C. van Dijk
Blaasbalgstraat 66
1544 CX Zaandijk
tel. 075-6216588
email: aart.vandijk@upcmail.nl

Co├Ârd. Teamwedstrijden

C. Verdel
Van Moerkerkenstraat 39
2025 MR Haarlem
tel. 023-5492034
email: verdel.nel431@gmail.com